CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Wednesday, September 29, 2010

plz put the title

salam korang..hari ni entry yg caca marba skit
jap msk tajuk tu, jap msk topik lain jap g...x caye??? sila cayalah utk perkembangan otak anda...hehehe

td kan aku dh bosan, aku pun blogwalking la kna...jln2 skit, kasi lenguh kaki ni ha plus tikus ni pun tergedik2 nk meliar liar dlm screen ni...heheh...ate nye dh walk walk eat air tu kan..jmpa la belog kwn lama sy dlu... nk kta kwn x gak, tp kawan la sng cite kan...

then aku tgk kwn2 aku ni sng btl dpt pengganti...then aku tersedar...hish xleh jd ni...kna cr laki ni...hahahaha...hello... ms utk single buat pe nk lame2 kan... tapi.....

sekiranya Allah dh tetapkan sesuatu utk kita , mst ada hikmah disebaliknya dan ada la perancanganNYA ke ats kita, cma kita xthu apa rncngan tu kan..dh kata tu semua rahsia Allah, dan hnya DIA yg thu... so aku sbgai hamba Allah yg x bape nk perfect ni hnya mampu berdoa agar dipermudahkan segalanya utk aku, dan x lupa utk mendoakan agar rezeki aku bertambah murah...

eh korg tau x, dlu aku t'tgk segmen semanis kurma, alah program tv ustazah bahiah dgn laki dia tu...dia ada bg doa utk ringan jodoh..


nati aku temek di entry seterunsnya,...tggu tau
jap je pun

0 comments: