CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, September 5, 2010

sutun sumbat...

burpppp....alhamdulillah...upsyyy sguh x senunuh ini olang.... mahap3

salam u olz.... maap di ats keterlaluan td, mklum la kan peyut kenyang luper tatasusila la skit..hehehe... korg berbuka ape td? aku mcm bese la kan umah ni kna ada nasik, kalu dok harus yg kenalin kekgi..kenalin ni maksud dia xlarat la, ni bese nye org gna bila org tu jnis spesis yg xleh tggal nasi seharik k..heheh... then ada gak lauk tambahan mcm sotong sumbat ni ha, then sambal kapla sotong, gulai ikan n x luper kpd air changkuik...sorga wei dpt ais...hehe

asalnye aku dh order berger GCB dgn akak aku, skali mekdi kerteh tutup la, tgh renovate, aiyokkk time ni la dia buat renovate..uhuk3.. nk g yg kt kuala tganu ni malas nye aku nk menghadap jem bagai...sudahnye tggu pas raye la aku rembat berger tu dgn harapan dia x stop lagik production tu, kalu dh stop harus aku mogok kt mekdi pasni..heheh


ha korg tau x mcm ne nk buat ni? aku tau bahan2 dia jek tp cra nk buat aku x konfiden lagi nk bgth...boleh...hahaha xpun korg gugel je la resepi tu, melambak pnya kuar nati...hehehe



tadi pause jap, ada urusan, baru je membebel GCB xdpt kan.... taraaaaaaaaaaa...
td kakak ku tlh membeli di mekdi KT, oh sguh heaven
sdp wei..x ngigau la aku pasni..hikhikhik

0 comments: