CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Wednesday, October 6, 2010

1st giveaway dari Prokesihatan


ariba ariba ariba.....

sy kembali lg dgn kontez yg baru,...eh lupa lak, salam korang...hehhe, x beradab ni...maafkan patik yg bersalah ni yek

kali ni hadiah dia, yg leh remove toksid dr badan tu...menarik gak tu since aku rase badan aku dh penuh dgn toksid ni, maka aku nk masuk kontez ni...heheheh

ada sape2 berminat x? kalu berminat SILA KLIK DI SINI
nk thu x, syarat dia...sila bace kt bawah, since aku dh rajin g tempekkan ni..heheh

Syarat-syaratnya senang je. Tujuan syarat-syarat ini ialah kerana saya nak promotekan sekali blog saya yang tak seberapa ni.

1. Mesti menjadi follower blog ini
2. Buat satu entry berkenaan giveaway ni dan letakkan banner di entry dan di sidebar serta dilinkkan ke entry ini
3. Masukkan URL blog ini ke dalam bloglist you all
4. Dah siap semua, sila tinggalkan follower id dan URL entry you all kat kotak komen
5. Last sekali, tolonglah klik button LIKE kat facebook I tu dan tolonglah promote sekali *tiada paksaan ye*

1 comments:

zulaikha said...

Salam..terima kasih join giveaway dari prokesihatan.Syarat semua mencukupi.Lulus dan semoga berjaya