CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Wednesday, October 6, 2010

aku sukerrrrr

salm korang...aku thu korang dh muak kan pasal bka je blog ni, yg terpancul kontezzz monterezzz...sory ye fwenz, tp lately aku dh gian lak,lagik2 bila adiah best2 gak...heheh

lagi satu, syarat dia, x payah, juz jd i follow u , u follow me...gtu je yek

so aku mmg ska sgt la kalu yg jnis contest yg xkena puji n buat ayat..pasala ape tau, aku dh tahu, kompem aku kalah pnya, since karangan aku dr jaman cekulah agok fail..hahaha

jadi stkt nk giveaway, buat ayat skit2, maka aku layankan kehendak penganjur...hahaha

so pasni, if ada kontez bgth sama i k...laju2 i pi ushar n masuk..

oh sorgaaaaaaa

2 comments:

Amni said...

Kalau la saya rajin macam cik ni.. huhu... macam best je kan.. mana tau de rezeki.. good luck! =)

vanilla ice said...

hheheh,
dlu x rajin, tp xthu mcm ne blh sangkut gni..heheeh

masuk la, kot2 ada rezeki kan
btw...kalau awk nk thu bila awk masuk contest ni, scra x lgsg akn ramai yg bertandang kt blog awk..
believe me, ni pun boleh di jadikan satu strategi kan..heheeh

ape2 pun,trma kasih sbb sudi singgah blog sy...