CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, October 5, 2010

budak yg dayback


salam semua...
hari cik dah nk cite pasal budak dayback sy ni... aka ank buah sy yg ke 10...hhehe, sy ada 11 org ank sdra yek..dh ckp dh kalu nk wat team futsal tu..bolajaring pun bulih kot..lalala, meriah kuarge saye...majoriti kuarge sy ramai yg laki, pempuan kurang, tu yg perangai aku ni x super pempuan kot, xdok kelembutan..hehehe...uishhhh sape kate aku dok super puan lamsum, adaaaaaa....aku masih gadis sejati, dgn mencintai lelaki.....I"M NOT LESBIAN...hahaha wajib di warwar kan since dh ada org kata aku ni les...mozarellachissscake betul mulut tu...mentang2 aku suka membahasakan "yang" ke BFF aku, trus dikata aku lezzz... http://www.emocutez.com

ade ke patut..patut kah...

ape2 pun, back to the jalan yg benarrrrrrr, ni ha budak debek tu....debek x?
jgn tertipu dgn gmbr x bape debek tu, pasal in the reality, bdk ni berat okeh... aku agkt nk dukung ja je aku dh serender, senget bahu aku...no no no....



tp kan budak ni x suka ktrg panggil dia debek..mcm thu2 je mksd debek tu kan...debek means tembam yek..bila aku panggil jek debek...trus dia kta..."pak ni..pakk"means dia nk sepak aku, smbil agkt kaki pendek dia tu...ko nk sepak cik dah ashraf...berangan je la, tggu kaki tu pjg dlu...hahaha... smbil nk sepak dia akn kta, pak nih..owohhhh.... membebel2 dlm bhsa dia..hahaha...makin la aku usik,

http://www.emocutez.com

kegemaran aku usik budak smpai budak tu naik tensen dgn i...yezzzz satu kepuasan...kejam plus giler, mane x bertambah keshaitanon ni haaa...
sudahnye bila ma aku nk g mane2, budak tu duk nk menempek je dgn ma aku, x mo dgn aku pasal aku kuat usik dia... PADAN MUKA aku, ank sdra pun xmo...kuikuikui

http://www.emocutez.com


0 comments: