CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, October 5, 2010

good afternoon

salam n very good afternoon to all...
hmmm nk berlagak ala2 cikgu skit...
hahahaha, x seswai aku jd cikgu, dgn garangnye, dgn x reti nk bersabar...semua la...



tapi kan, smlm aku beli paper BH,beli BH pasal Metro out of stock..jeng blame my eyes pasal x mo buka awal2, dia still nk katup even dh mencecah kul 8...heheheh. then dlm BH tu ada la sisipan Didik kan, maka aku yg rajin ni,duk la verangan jd budak skulah ala2 nk amik UPSR kan, dgn buat math exercise...boley.... dah kata UPSR level, make aku buat dgn jayanya la..hahahah, cba bg level master,haremmmmmmm aku nk jawab, atenye blja x smpai kt ctu...hehehe

tgh syok2 buat tu kan..tibe2 datang nye satu nur...ya kawan2 NURRRRRRRRR......
nur utk aku jd cikgu...baik sila gelak kan i yek, utk close dgn i tu thu btpa x berminat nye aku ke career yg kna mengajar bagai ni... pasal aku rase aku x layak bab mengajar ni..heheh

tp ntah mcm ne leh minat la plak ni...adakah aku pasti dgn kptsn aku ni????
hmmm...nk pikir dlu la

0 comments: