CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, October 2, 2010

graciaaasssss nuffnang

salam korang...aku happy ni...weeee

pasal nuffnang aku dh bertukar status dr non exclusive ke glitterati... hehehe...

adkh aku tkr background atau aku buang ad sense tu..tidak tahu la sy...yg pnting, seme dh kembali mcm bese...harap2 jgn la ko majuk lagi yg nuffnang...huhu...cedey mak ko buat mak mcm ni, ko ptg elaun mak tau..hehehe...jgn majuk2 tau syg.... BE x byk pun xpe, as long as, status glitterati tu still menten...

tgk dh tukar ke glitterati, trus smgt nk berjuang nk ketung ketang menaip ni ha...trus nk taip ni...
jgn indah skjp sdh ye nakkk...cian kt mak..

ok dah, entry hati gumbira di tgh hari ni...
boleh menghadapi cuaca pns n hjn ni dgn tenang....weeee

0 comments: