CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, October 4, 2010

Lynn's First Lucky Draw


salam korang....again..i know... it sounds so tamak kan..tapi as i mentioned earlier...kot2 lucky this time..hehehe

Syarat2 yang Lynn nk mintak korang buat ni, senang ajer...

1. Terbuka kepada follower blog Lynn ni...Yang belum, follow dulu yer > DONE
2. Bloglistkan " Ini blog Lynn " ni kat korang punya list. Senang nak tahu update pasal lucky draw ni kan... > DONE
3. Banner kat atas ni tempek jerla kat maner2 ruang yang ada dalam blog. Janji ada link back kat blog Lynn ni yer... > DONE
5. Tak wajip pun nak buat n3 tapi kalo rajin, buatla...manerlah tahu ada hadiah ker tetiber tuk korang sbb n3 > DONE....WOJIBUL GHUNNAH..HEHEHE
4. Last sekali, tinggalkan komen kat post ni yer...sertakanid follower skali...
5. Join sebelum 25 OKTOBER 2010 (JUMAAT) jam 12.00 tengahari yer...

1 comments:

LyNn'Azlina said...

salam..thanks join
tunggu result yer...tgk update list peserta