CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, October 11, 2010

shawlipop contest

salam semua...nak tahu pasal contest ni x? KLIK sini k...hadiah very da lumayan...huhuhu obersi mali...wiiii

mintak ijin ye tkg sponsor hadiah nk C&P..

Bila contest ni bermula?
Dari 9 Oktober 2010 (Sabtu) hingga 9 November 2010 (Selasa) .

Siapa yang boleh join contest ni?
Contest ni terbuka untuk semua, tidak semestinya pelanggan shawlipop sahaja. Kami tidak akan bias ok!

Apa yang anda perlu buat untuk menyertai contest ini?
First, like kami di facebook (sila refer sidebar). Jika anda tiada facebook, sila jadi follower blog ini.
Second, pilih satu gambar (gambar anda menggayakan shawl) yang paling menarik dan sertakan dalam sebuah entri bertajuk shawlipop contest.
Third, sila letakkan link shawlipop di entri blog anda.

Easy. Tak perlu nak karang entri cecah lantai semata-mata nak menang contest ni. Korang hanya perlu tunjuk gambar yang dirasakan paling cantik dan menarik dan you will stand a chance to win something from NewZealand and United Kingdom, beserta sehelai shawl. Yang penting, mesti ada blog.

Jumlah pemenang akan ditentukan berdasarkan jumlah penyertaan.

Gambar penyertaan yang akan diterima oleh kami:
Hanya yang bershawl sahaja, tidak kisah la fashion apa shawl gipsi ke, shawl corak, plain shawl, pasmina etc. tudung bawal tak boleh eh.
Gambar tu mesti nampak muka anda dan jelas.
Anda mestilah beraksi solo. Gambar ramai-ramai tak boleh :p

So, sila bagi link entri penyertaan anda di kotak komen ini. Link di shoutbox tidak akan dilayan. Terima kasih.


baik, ini gmbr yg saya pertaruhkan...gambar senget pasal yg tukang amik gmbr ni sendirik ambik kan..so boleh kan penganjur...hehehe


ok..as usual, wish me luck okeh...heheheh

1 comments:

shawlipop said...

penyertaan diterima. thank you :D