CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, October 4, 2010

thx to all

salam n salam sejahtera

first of all... a lots lots lots lots of thanks to all ya, pasal sudi menjengah blog saye ni...
thx juga kpd Ben Ashaari krna sudi tempekkan blog sy di bloglist beliau smpai akhir thun ni, smpt la nk pomot blog kan...

ya Allah aku bersyukur di atas nikmat MU ini, igt lagi awal create blog kan...dlm sari tu ada la sorg dua je jenguk blog ni...tu pun aku yg jenguk...hhahhaaha...sadis, skrg xla mencanak2 traffic tu, tp meningkat la, thx to all yah..

kadang2 ape yg aku tulis dlm blog ni, ada yg betul ada yg tidak...yg x betul tu juz org kata bg sedap skit story, tp idok la smpai menghina sesiapa atau mereka fitnah...aku xla sejahat itu ye kalian...masih ada perasaan baik dlm keshaitanon ini...hahahaha..keji giler

story yg aku tulis ni byk berdasarkan kehidupan aku...tp masih beralas n berlapik serta bertutup, krna byk pihak yg perlu aku jg hati mereka, ya i know...for those yg kenal lama dgn aku akn berkata..."budak ni giler laser mulut",yes i admit it...bila aku nk sembur, aku sembur jek, tp sembur aku tu x sepenuhnya, kang terlebey sembur, x bertegur sapa spjg hayat, dh tmbh musuh n tmbah lagik dosa aku, makin la menebal keshaitanon ni ha... sape susah? aku gak, kna jwb kt akhirat, dosa lain dh byk, nk kna jwb yg ni lak...heheheh

kdg2 nk gak tulis psl personal life aku, psl cinta.....hehehehe, dlu la time aku aderrrrr...
skrg aku solo balik(saje nk bgth, kot2 ada org nk ngurat...taktik separa halus ni u olzzz...weeee), tp tu la, kebarangkalian fmly aku bace blog ni agk tinggi since ape yg aku postkan akn masuk ke FB aku...jd fmly mber yg dlm Fb aku akn ternmpk la, ok msti korg nk kta kan, nk bercinta sgt, tp takut org thu...hehehehe, bkn pe u olzz... nati kalu org thu, xda la org nk ngorat2 sy lagik, turun saham i...hahaha

korang..... aku ni penyegan orangnya...sila percaya utk amik hati sy...peace..
tp siyes, scra dasarnya, mmg aku ni potpet2 type la, everytime nk berckp je keje, snyp time tido or smbhyg sajok, lain mase...mulut ni mmg x penah terkatup, katup pun bila nguap...hahaha,
ok back to the story, tp bila aku berjumpa dgn new person, otomatik aku akn jd senyap x terkata, tp jgn igt aku senyap jek, aku observe korg dlm diam...if kenot go dgn that person, so dgn hormatnya aku still berkawan tp berpada, n hati ni say yes, dia blh go dgn kpla tingtong ni, then mulut ni akn potpet2 smpai kawan tu naik muntah...nasib ko la kawan, dpt mber mcm ni...huhuhu... tp kalu dpt spesis sama, hok alohhh, berebut stesen ler aku... and aku ada mber berebut stesen ni...besenye aku la kalah, pasal dia pnya idea, ya salam...boleh tergolek ko dgr...hehehe...oh i miss u la ATTY...

huh, mcm pjg lak entry ni, aku ni entry pendek je kot ska buat, pasal aku sdri x suka bace entry pjg2, mst aku skip kt ending trus...hahah, sengal kan.. k la, berjumpa di lain post

korang nk tkr link x, meh aku blogwalking, nati sng nk bc cite2 n petua br dr korang..huhu

0 comments: