CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, November 29, 2010

entri terpendam....

salam
have a nice day alls...hehehe, eceh berskipping la pagi ni kan...
ni special post untuk my readers yg from oversea nun...betul ke depa baca ni, atau juz taip2 lalu singgah jeling2 jek..xpe2, u're dijemput2 datang blog kita ni...hehehe

ok la, ni sbnr nye entry lurah dendam...eh bukan3...entry terperam.....
dh lama aku kasi peram, mls nk publish..huhuhu, rajin kan aku ni..ye sy ngaku sy sgt rajin
ni acara yg 2 3 mggu b4 raya aji hr tu dah..tp tu la kan...like i said earlier.....i'm toooooooooo busy to publish it...eceh....busy ke hahaha...

ape2 pun tgk je la yek..nk jmpt mkn pun dh slmt ke Indah Water dah pun..hahaha



ashraff bersam botol susu mmg ibarat puting dan botol..hehe, ok x masuk..

aniq said: buai ini ana yg funyer...xmo share dgn yg lain

tukang yg bertanggungjawab buat perut kami kenyang, aku?? mst la tlg gak, tlg mkn jek...

siap ada hadiah..aku sipi2 berjaya nk amik hamper tp xdpt...coiiiiiiiii

bila takhta kerajaan di ramas oleh jiran... no it's mine!!!!!!!

hmmm... xthu nk kta ape dah...hehehe, ni la parent cayer...

korg tgk yg pakai cap tu, dia main jahat wooooooo....siap2 tolak...hahha, puak2 ni main keji ok, no rules, yg penting monang...

see...btl kan...geletek pun jadi kalu nk menang tu...tp ko tgk yg pakai cap tu...kalah weiii...hahaha

guess....which one is me???

x dpt teka...nasib la..hahaha, meriah kan bbq ni



0 comments: