CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Friday, November 5, 2010

kisah mlm jumaat...

salam..
psssst....entry ni entry nakal tau...rase2 xnk bace,xpe la kan...tp digalakkan bace..hehehe
eh apapasal aku gelak..ahahaha, mlm jumaat kan....tu kisah smlm..tp tu la...ehehehe
perempuan ni kan gelak bila sebut mlm jumaat...weh tuan tanah kedaung, ko dh kawen ke?
dak aihhhhhhh, aku bujang trang tang tang lagik.... dah tu???
pasai tu aku suh bace...bace tau...


alkisahnya...di mlm jumaat....sekitar jarum jam tergedik2 ke arah jam 11 mlm...

aku baru je off kan lappy aku setelah chat dgn someone kan...
then dh off segala mk nenek, maka dgn lafaz bismillah.... aku mensasarkan kapla ku ke bantal kekabu ku...oh asikkkkkkkkkkkk.....dgn cuaca yg sejuk2, dpt lak bantal....astaga...nikmat u olzzzz

sekali.......
ya Allah...ampuni lah segala dosa2 ummatMU ni..... aku bermohon padaMU....
siap doa lagik okeh...
kilat n guruh daaaaaaaaaaa
trus aku amik phone msg kwn aku, mtk tmn kan aku...hahaha
org lain time kilat, x cakna trus phone, tp aku???? siap main msg lagik
konon2 nk hilangkan takut..
ye u olzzzzz, tuan tanah kedaung ni mmg berani menghadapi ape2 jua cabaran, tp say NO to Kilat....grrrrrrr pinsan okeh dgr kilat tu seme...tidakkkkkkkkk
maka aktiviti malam jumaat tu berlangsung dgn jayanya smpai dkt kul 1...
aishhhh korg ni, aku bermesej mesehan la..ni duk pikiaq kotoq la ni...x baik tau.... aku masih suci lagi tau...gagagaga

baiklah tu la kisah mlm jumaat aku...harap anda semua x rasa nk campak kasut korang ke muka aku dgn entry xtau pape ni......weeeeeeee

0 comments: