CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Friday, November 26, 2010

ko tau ape aku tau?

salam...

adeiiiiiiiiii, aku xthu la aku mimpi ngeri atau indah smlm ni, korg tlg category je la yek...hahahhaaaa, b4 that aku nk gelak sepenuh hati dlu...hahahahahahahahahahahahahaha...

ok, dh separa puas gelak, smbg cite balik...ko nk tau ape yg aku tau?
alah, admit je la, korg kan bizibody mcm ai gak..hehehehe,
smlm kan.....boleh si mat gebu from DTS tu msk mimpi aku???
OMG, ni kes nk tgk sgt ke ape ni rupa si mat gebu ni...aiyoooooooooo,
xpenah2 pikir pun psl dia b4 tido, ye la org kata kalu duk pikir sgt psl seseorg, nati bwk smpai mimpi, tp x pun kawan2, i duk pikir org lain.....org tuuuuuuuuuuuu...hehehe
tp org lain lak yg masuk..ishkkkk, plak tu chef lak tu masuk , kalu dlm mimpi tu saji mknan yg best2 xpe gak kan, ni ape tah mimpi aku xthu
oh yeah, aku ni jnis manusia pas bgn dr tido, mmg x igt dh aku mimpi ape, cma sekilas imbas jek yg aku igt yg blh buat aku duk terpikir2 eh aku mimpi ape ye smlm...

mst korg duk tertanya2 ape mcm rupa chef misteri tu?? dlm mimpi aku, dia kurus n ensem...hahahah
kalu empunya diri ni bc, mesti gelak kt aku...psl aku rasa beliau bkn gtu rupanya...maaf mat gebu.....ampunnnnnnnnnn

so kekdahnya, hnya mainan seme mimpi tu, tu la basuh kaki b4 tido n bc 3 Qul, kn dpt phla khatam 1 Quran... ni idok...dpt bantal, trusssssssssssssss slmt

baiklah, story tutup di sini, x sanggup nk trma kejian dr readers beliau...babaiiiiiii

0 comments: