CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, November 4, 2010

penantian demi penantian

salam

koranggggggggggg......ape kabauuuuuuuu

aku???msti la baik..eh eh eh ada org tnya ke?xda pun,tp ada aku kisah..nk bgth jugak aku sehattt....

buat kpd kawan aku n adik aku yg dh habis final exam..tahniah krna anda dh merdeka dr paper n pen serta ilmu yg sarat di dada..kuikuikuikui...merdeka kamu yek....tp next sem ada lagik..hahaha..gelak seround...jahat aku ni mentang2 aku dh habis blaja suka2 je nk gelak kan org

tp kan...mst ada mulut cabul kata kt aku ni...hek elehhhhhhhh dh habis blaja pun koje x dpt lagikkk....haiyaaaaa...kalau la aku boleh dpt keje kan utk stop kan mulut2 cabul ni seme...korg igt aku saja2 je ke duk umah smbil goyang kaki??? no ok..ape gna aku blaja smapai degree utk duk umah smbil tggu STP? hello...i'm a modern women...stkt nk tggu STP better pas SPM aku duk umah jek...

i tried to look some jobs, but i failed...most of the company looking for the employee yg ada working experience bcoz dorang x mo dah pekerja yg dorang kna train dlu...hello nk cr kt mane skrg ni? mcm ne fresh graduate mcm ktrg ni nk dpt work experience kalau x pernah di beri peluang kan??? u tell me.....

then my friends suggest to me...suh bisnes la plak...OMG... nk berniaga kna modal n minat..tp dua2 pun aku tarak...yg tu nati la bila aku dh yakin aku akn cuba...

yg i pun satu lagik yg buat aku sait hati...geng mak esah yg sibuk duk jmpa aku jek tnya dh keje ke???? haiiiiiiiiiii nk kna belasah dgn aku ke mkck? ye aku fhm kord terlampau amik berat pasal aku kan coz ank korg dh berjaya dpt keje...aku x jelez pun coz tu dh rezeki ank korang..tp xyahla kot asal jmpa nk tnya2 lagi...biar pun br semalam dh tnya..what the elephant kan nk tnya mcm2...sekali tnya cukup la....

oh tetibe aku dpt penyakit emosional hr ni...sian korang kna bc yg entry negatif ni...huhuhu

baiklah aku pun manusia biasa..kadang2 nk gak marah kan....finally...penantian demi penantian..

0 comments: