CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, December 4, 2010

alahai yakuza..eh jakunza.....

salam....

jakunza sguh diriku ni....
tu la, org nk komen, gatal suh di appruv dlu, sdh nye aku xthu kt mana nk cari mane komen tu berada,,huhuhu

last2 tadi, aku x igt aku g BW kt sape, br la thu..oh di sini rupanya nk tgk komen kita pas org tinggal jejak, then tggu kita nk appruv jek..alahai kt dashboard jek..huhuhu
sadissssss, berblog dh nk msk 2 thn, tp still xthu bnda simple gtu...

aiyokkk, sadissssssssssss

ni usahkan SEO bagai..lagi la aku xreti nk buat kot....huhuhu
tp xpe...nati aku cr cara mcm ne nk tgkt traffic dr blog otai2 ni, siap korang
aku lancarkan peluru kapur aku kt blog korang, sekali dgn pisau bedah untuk aku korek2 entry naik kan traffic n bnda asas blog yg lain

tibe2, mood shame on me....
zasss dlu....

0 comments: