CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, December 6, 2010

biskut mayat

salam u olzz


wah...ada ngeri x bila korang bc tu?
biskut mayat??? eawwww, wek3, nk muntah
relek kawan2, biskut mayat ni rasa dia best ooooooo
nikmat jek, berlemak je, astu lak kalu lawan dgn teh o panas...awwwwwww wa ckp sama lu, wa tarak kisah lu nk tayang KFC McD bagai dpn ai..hahaha

biskut mayat ni biskut kering la kawan2..
baik aku terang siap2 b4 org duk cop aku ni kanibal...kang susah lak aku...

apepasal org pgil biskut mayat? diriwayatkan oleh org tua ke cucu2 mereka, bhwa pd zaman dulu kala bila ada je kematian, org mesti akn dtg melawat jenazah kan..(betul ke melawat utk jenazah???konpiussss) then tuan umah akn hidang la biskut kering tu bersama kopi o utk tetamu..

tu jek definisi dia...hehehe..

kredit kepada google..

tp yg menjadi topik skrg ni, skrg ni kan kt pantai timur musim hujan....
so kelaparan tu menjadi lumrah la bila hujan ni
maka aku yg x sayang body bila musim hujan, tergedek2 la pi kedai nk pi beli stok biskut mayat ni...sekali ko tau ape yg aku tau n nmpak?


stok biskut kering kt kedai, kt pam petrol yillek poccit......
HABISSSSSSSSSSS.....omak aih kuat btl pengaruh hujan ni kan....
sian aku, last2 amik je mane stok yg ada...huhuhu
sian kan, but wat to do..dh musim laku dia sama naik la dgn ubi kayu time2 hujan
sorga ko.....bila makan dua bnda tu...

ok la, nk g buat teh o panas....cicah dgn sekut kering..chiawwww

1 comments:

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih