CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, December 27, 2010

Kisah sebenar yg sebenar benarnya….

Salam korang, mesti ada yg tertanya2 pasal ape aku hilang x berupdate kan??? ala msti ada la pnya, baik korang ngaku, kalu x aku sentap..hohoho..

Bkn ape, aku ni kan kalu hilang dr dunia blogging ni mst aku majuk or marah2 kan..

Tp kali ni tidak…. Aku x marah atau majuk Cuma meratapi nasib diri sendiri jek pasal internet ku ni streamyx yg limited pnya, so kalau habis limit dia kna caj la..xda la caj byk..tp sentap gak la bila nk membayar bil tu..hahaha…

Yg tkg byr bil lak daddy aku tersayang..huhuhu…so dh dia nk membayar org lain yg tkg gna, membebel la..ala daddy bkn ai xnk bayar sdri tau, cma keje segan dgn ai..so xleh la nk bayar bil2 ai tu…daddy sabau yep…dpt keje semua bil2 ai byr suku…hahahaha…

Hmmm, nk tukar ke berukbend la gni..unlimited pnya, bil bulan2 lak sama byk dgn nilai yg aku byr tiap2 bulan kt TM…

Tp tu la, yg aku sembam muka ni, line berukband la yg sedap tu.. lagi2 bila kita nk cepat, dia buat loading sampai aku dh siap buat ciskek, stil loading2 lagi…ohhhh sampai syurga aku tggu okehhh....

So, dgn azam n tekad yg kuat…. Dpt keje mmg aku ptg trus streamyx n pakai broadband, pasal kalu aku upgrade pun, aku kna bayar yg dua ratus lebeh gak…choiiiiiiiiiiii penipu btl…hr tu aku tepon 100, dia kta xyah bayar,just bayar monthly jek, service caj xyah. bila dh siap isi boring, akak tu kata kna bayar..trus kensel..x kuaser aku nk membayar ratus2 ni… kalu setakat 50 hengget sanggup gak aku….

Wahai keje, jgn segan2 dgn aku k…dating la, pintu umah ai sentiasa terbuka..hohoho

0 comments: