CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, December 4, 2010

update yg kelaut

salam

eh korang..dh masuk waktu maghrib ni, cpt2 i smyg bg yg muslim la, then katup pintu n tingkap tu sem..nanti hantuuuuuu masuk..hehe, shetonz langkah pjg je nk msk kang nati...

alah, aku dh smyg..ecehhh adakah perlu di bgth?
riak n takbur je kan..hehehe..

aku ni kan, sehari dua ni xda mood langsung nk update..cian blog ni
terpinggir ke nak? mami bkn x sayang ko nak, tp mami mabuk skrg..ye la semenjak ada sorang lagi anak ni, anak sembunyi...(amboiiii statement, mcm nk kena pelangkung dek ayah n mak aku jek..haha).

hahaha, tp siyes, ada 2 blog buat aku mabuk nk update yg mane dlu..pinsan mami nk update dua2, tp nasib la yg satu lagi tu private sajok..so seme kisah panas mami dgn apak ko nak, mami kaverline kt ctu..hehehe

ape cik shida gojes dh ada apak nye??? hmm, mati lagik aku dgn mak sdra ko nak..kna berdasdas peluru soalan, sape kah, ala mami ko ni nak..kan ramai skandalicious...seme mami ko ni hangkut berpuluh round..huhu...tp yg real...aku masih setia dgn future apak ko yg x muncul lagi ni....maklum la, jiwa mami mmg setia, tp mata mami x setia..pantang nmpk lakis yg ensem...grrrr, bergegar anak mata tgk..heheh,

huhu, huduh perangai anda..
sudah ku katakan ni update yg kelaut, maka nya ayat pun kelaut la melambung lambung mengarut..heheh

oh readers ku..plz dun blame me...peace...
maghrib ni, kang kalau ngamuk2, jap g org kata anda sawan lak...xpasal2 kna mandi dgn air jampi tok bomoh...heheh


kita akhiri dgn muka ahkak yg menggoda habis ni.. BFF aku kata, nmpk jerawat...coiiii tu dlu ko duk ngata aku,...cisssss

tu pasal aku x besarkan gambar, malu mami...hahaha

babaiiiiii

0 comments: