CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, January 31, 2011

3hari 2 malam di sunway hotel

assalammualaikum...

ni ha...cik shida nk bgth kat semua...

tadi aku pi kat naufal n nureen pnya blog...then aku terbaca satu entry yg sgt menarik ank mata aku utk terus baca....

hohoho...u olz..... sila la baca gak wei...


ok..dah ada nampak bayang2 dah?
ni ha.... free je wei...
xyah la nk gabung2 sel otak tu create slogan n ampu sunway hotel tu..
juz register je nama n mail korang..

nak REGISTER kena gi SINI..

nak tahu update dia..kena g kt facebook dia..LIKE jerrrrr

pemenang dia akan dipilih secara random..so no bias la kan...
hari2 ok ada pemenang dia...
kempen ni start from 16 jan untill 16 feb...
so sempat sgt la korang nk join ni...depa duk cari 32 pemenang...

mane tahu rezeki korang kan...
tadi aku daftar 3x..hhaha, gila tamak kan...
coz if ko ada 5 email pun still boleh register atas nama yg sama ASAL korang pnya email tu valid la ok..

ok...wish u all da best

0 comments: