CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, January 24, 2011

Aku, Ben Ashaari dan Elee Mardiana

salam korang....

tadi pagi tadi aku ada baca post dr blog Ben Ashaari....
dia mintak usaha bloggers utk tolong dua insan yg memerlukan pertolongan..

dalam blog tu gak, abg Ben kita mintak jasa baik kita untuk sokong usaha murni novelis Elee Mardiana yg sanggup sumbangkan semua royalti dia ke mangsa2 keadaan...

sila klik pada nama yg dah di link kan kalau nak tahu kisah Shah and Hairuman...

kalau anda tidak mampu utk menyumbangkan duit utk mereka...cukuplah sekadar entry dan doa..
agar mereka segera sembuh...
semoga usaha kita ini mendapat berkat dr Allah Swt....


hairuman

shah



3 comments:

kakyong said...

kakyong singgah sini...

kakyong rasakan u punya nuffnang kod tu ade error.. cuba semak semula kod yg betul...

ZACK ENTRY said...

kesian budak ni..=.=

vanilla ice said...

kakyong: bkn error dh ni kak yong..
tp dh nazak..huhuhu
nk cr gak blogger yg expert pasal nuffnang ni
anyway..thx ye kakyong..
nanti saya baiki..

zack: tu la..mmg kesian