CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, January 31, 2011

kalau dah bukan rezeki...

assalammualaikum semua....
have a nice day...

kita terus ke main topic la eh...
no mood la nk taip pjg2...huhu..

ptg td aku dpt satu call from Kidney foundation..
to tell me that aku boleh di interview as executive kalau x silap...

aku ni dh kata lama x kena interview kan..
so sangap la sikit...
so nk pi la cr tix bus...

tapi aku lupe...lupe...
lupe yg skrg ni CNY...
so mane ada tix bus dah kan...nk naik kapal plane???
ada ko nk bg duit kat aku??? meh3...segera aku pi beli...

suppose interview tu 7hb feb..hari monday..
so aku kna naik bus ahad malam la kan..
nasib aku ni pjg akal gak...
aku call dlu sykt bus tnya tix ada ke x lagi
buat aku trus ke sana konon2 nk beli...
x ke sia2 usaha aku tu..

jadinya...buat masa sekarang aku decide utk x g interview tu...
xdak rezeki la tu kan.....

pasai ape aku kata biat mase sekarang...coz aku xthu ape akn jadi pasni..
mane thu ada org nk sponsor tix kapal plane g KL...
hahahaaa....mimpi la aku d ctu

sekian...

0 comments: