CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, January 27, 2011

Lucky Draw >> Cabutan Bertuah My Followers Blog S.H.A.I.Z.H.A.R

           

salam korang...

lately makin banyak kan LD dgn GA yg aku masuk..hehehe....
mood tgh rajin olzzz...


ok la...
no more words yg ngarut2...

ada nampak itu banner kah?
ha...sila la JOIN .... coz jd follower je ...
n if ada luck..dapat Topup ko..

so ni aku dh kopipesss syarat2 dia...

1. Buat entry dengan tajuk : Lucky Draw >> Cabutan Bertuah My Followers Blog S.H.A.I.Z.H.A.R
2.  Menjadi Followers blog ini.Kalau bukan Followers memang tak layak la joint cabutan bertuah ini.
3. Sila cari gambar profile *diri sendiri dlm senarai Followers blog ini dan bulatkan/bujur/segi3 *diterima.

*yg kat atas nie contoh je.bukan suruh bulatkan gambar profileku di blogmu
4. Mesti/wajib/perlu letakkan banner blog S.H.A.I.Z.H.AR di bahagian atas entry tersebut.
5. Tinggalkan entry link di dalam komen di bawah.
6. Tarikh tutup pada  01 16.02.2011 jam 11.59pm
7. Keputusan pada 02 17.02.2011 jam 11.11am
8. Hadiahnya: RM30 dlm bentuk top up terus ke No.Celcom/Maxis/Digi.
9.Selamat berjaya dan terima kasih kerana menyokong contest di blog ini.



saya org yg ke 119...
tu ha..muka saya terpampang di situ...hehehe...






0 comments: