CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, January 27, 2011

LUCKY FOLLOWERS ~ SAYA MAU HADIAH


salam korang...
a new LD from misz sheyla



Syarat2 dia sangat senang

1.) Mesti follow ini Blog.... kenape??? sebab hadiah hanye untuk follower ye....
sudah..yg ke 271
2.) Buat satu Entry Dengan Tajuk " LUCKY FOLLOWERS ~ SAYA MAU HADIAH" Angkat gambo di atas dan letak dalam entry tersebut and make sure link kan terus ke blog aku atau link entry ke sini .
beres..done
3.) bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen sini ok . 
after this...
4.) kalo mau letak di side bar pun boleh.linkkan ke sini 
     hueeeeeeee T________T
5.) Tarikh tutup 31 Januari 2011 

ok semua...
mashehhhh

3 comments:

niesz said...

gud luck yer.. :)

updated entry :acik bembot 44

vanilla ice said...

tq niesz...

misz sheyla said...

mekasih join...cabutan dibuat hari ni...gud luck