CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, January 22, 2011

opocot mak ko....

salam n have a good day readers...

hehehe....
hmm...tibe2 idea kering plak..
tp main point nye..

aku nk share gambar dlu

ye..... ni dia...BFF cek masuk magazine RAPI...
ha??? x nampak, n yg mane??? meh aku kasi JUMMMM skit

ni la dia BFF Aku...cik Nina Shukri
awas...sudah berpunya..tp boleh je pun nk try nasib..hahaha...

dia bagi tips nk kuruskan badan..tp betul wei..mmg dia kurus aku tgk...
mmg dia ni bab teh cina...bagi kt dia la kalau ko x sanggup minum..
eheeheh, aku biasa kalau g Mid valley then ada dish yg minuman dia teh cina, aku tolak kt makcik ni jek...
rela aku g beli air lain..huhuhu....
tawar kot teh cina ni..dgn x sedapnya..hehehe...
alasan kan...
try la tips yg dia bagi, menjadi k...

kami ni spesis perut booncheat...so aku tgk bila dia duk amal tips ni, aku tgk perghhhhhhhhh lain la...yillekkk munchit2 ni seme...flat jek...
nk tahu ke tips dia?? beli mag RAPI edisi  15 jan 2011, then g page 80..mst ada la pnya...
kalau xda ko g sebat tkg jual..pasal koyak page tu..hehehe...



 ha...since kwn aku masuk mag kan..aku pun nk nyentel2 sekali la nk wat gaya mcm BFF aku tu..hahaha...

 serius wei...susah ok nk buat..mcm senang n gaya budak2 kan..tp x menjadi..
sayang..... ajar i mcm ne u buat....
nk amik badi mag ni...hohoho....

percubaan ke 3....
hancur.....sakit mulut2 aku duk muncung...tapi ada la gak kan...rupanya....hahahah

nina sayang...jgn marah aaaaaa....
i love u....

0 comments: