CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, January 31, 2011

Sedut Kasi Abes!


assalammualaikum...

hari ni kita join la plak GA from eqbalzack kita ni
hadiah dia lak...mesti la kena dgn sedut2 ni seme...
hehehe...nak tau ke ape adiah dia....

korang pi la sdri kat SANA utk tgk hadiah tu...
ni lak dia pnya syarat2 dia okeh..

1. Jadi followers eqbalzack.com
dah yg ke 2682

2. Buat 1 entry paling kreatif bertajuk Giveaway eqbalzack "SEDUT KASI ABES! "
ni ha..korang tengah baca ni...ehehehe

3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com
sudah,...siap link dah....

4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu
hmm..nak tag lynn azlina

5. Tinggalkan link anda pada entry ini
pas siap publishni ok..


Tarikh Tutup: 
6 Februari 2011 (Ahad) : 11.59 malam

4 comments:

LyNn'Azlina said...

tq dear..nnt lin buat k...

qieranna said...

good luck yer

faizura rahman said...

gud luck :)

eqbalzack said...

SALAM..
esok Selasa, 15-2-2011, boleh singgah tengok keputusan GA di blog saya..tQ