CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, January 23, 2011

semak je la...

salam...

aku ni mesti ada la pnya entri nk cepat kan..
hehehe...ni namanya...entri x sepenuh hati...huhuhu...

ok..malas nk buang masa...
aku sebenarnya...dh naik semak bulu mata aku yg pendek ni dgn bloglist aku tu..
berterabur..nauzubillah.....

dulu aku dh asing2kan ikut kategori..
namun sejak peristiwa kesengalan aku tu...
habis bloglist aku..
sekarang aku main campak je list aku tu

ye aku tahu, korang un naik rimas kan..
sabar naaa...sat lagi aku baiki...
aku pun nk BW dgn sng ank mata aku ni bergerak membaca post yg menarik..hehehe
aku nk asing2...mane yg masak smpai pecah air liur aku, and sampai lemak aku x pecah2 lagi ni..heheh


SABARRRRRRRRR ye.....

4 comments:

niesz said...

niesz pon dulu mcm tu..da lame2 remove je terus..haha..

vanilla ice said...

niesz: kan....
xleh remove..nati pyh nk tgk update
psl saya ni malas nk tgk kt dashboard..hehehe
ada gak kan blogger gini..

BilaGadisBercerita said...

btul2.. kdg2 smpai pening

vanilla ice said...

BGB: mmg pening
bila dh asing2..baru besh nk BW