CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, January 25, 2011

tensen je keje aku ni

salam..

korang dh perasan x yg aku pnya bloglist dh bersusun,..
ok la kan..x la sakit mata tgk semua kna campak dlm satu tempat..
la ni aku duk kumpul blog2 yg best...
since aku ni pemalas godang nk jengah2 kt dashboard tu...hahaha...

x sangka kan wujud gak blogger mcm ni...
jgn heran..byk lagi ragam bloggers yg korang akn jmpa...
yg mls nk jenguk dashboard dh jmpa kan..heheh...

tapi kan....
aku sguh geram dgn bloggers ni...
berlagak x hengat dunia..
duk tayang entry yg buat aku LAPARRRRRRRRRRRRRRRR.....

nak buat.....malu lak dgn oven kt dapur tu..
hahaha...pendek cite.... tggu la bila mood aku datang plus kondifen aku mai..

oh cheese cake...........

0 comments: