CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Friday, February 25, 2011

best betul kan

assalammualaikum....

aku rasa kan..best betul bila jadi org cantik..pasalape aku kata lagu tu??
asal bila kan gadis2 menawan ni set blog....kompom  x smpai sebulan..mesti at least ada 100 follower...

lagi kan..so many reason bila jadi gadis cantik...
orang nk panggil utk photo shoot pun anytime..org nk kawan dgn kita pun rasa mcm awwww glemeressssss u..
pegi mane2 pun everybody is talking about u only...
peminat??? toksah cite la wei... melangit yg duk queue tu...
stock laki ensem semua lari ke dea...tinggal la yg x ensem ni ha..hahahha

poor of u, meh2 kawan dgn i ni.... kita ok jek dgn sape2 nk kawan asal niat tu elok...
mesti ada yg tertanya2 kan..nape entry ni mcm emo je kan...
saje la tu trick nk tingkat follower la tu.....
nope my dearest readers.... follower mmg penting utk perkembangan blog...tapi aku x la segila ini utk nk tmbh follower...
meh3..kawan2..kita bermain angin...

bagi aku, sape yg follow this blog, aku anggap dia faham dgn penulisan aku... n bukan semata2 nk buat i follow, u follow me back k... u olz  x gtu kan kawan2??? Alhamdulillah, i'm glad to hear that....
tapikan aku jugak dgr kritikan...tp not from the comment...tp lisan pnya..kata ape yg aku tulis ni ngarot2, x faham..ye ke korang...
sorry again to make all of u can't understand ape yg aku tulis ni...

but again, i want to tell you that, x semua bnda yg aku share ni... kisah  betul 100% semuanya, ada yg aku terpaksa tapis..
ada perkara yg buat aku nk bgth my BFF..but due to some halangan...aku xdpt bgth dorang..
maka sakit la aku dlm diam..maka aku gna medium yg lain..tapi censored .....

back to the topic... since aku dah melalut..hahaha, maafkan aku readers...
knpa aku kata best??? hmmmm...
biarla aku simpan sebabnya.....

kita stop disini..
(ok, aku tahu korang dh ada rasa nk g cr peluru yg tembus badan org libya tu kan utk tembak aku...ampunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn)

1 comments:

{ finieViolet} said...

setuju dgn statement u itu... :)