CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Wednesday, February 2, 2011

Chanteq's 1'st Giveaway


assalammualaikum...

Panas2 lagi ni u olz.....
aku x tahan tgk hadiah yg diberi tu..astaga..adrenalin aku naik gilo2 tgh hadiah...
oh my gucci....

aku x mo cakap banyak....
SINI ok destinasi yg korang kea tuju...
meh aku copy skit syarat2 dia...baca okeyyy....

  1. Mesti mempunyai blog tak kira la personnel blog ke, business blog ke..janji blog yer!
  2. Jadi follower Zone Bundle ChanteQ.
  3. Jadi follower Zone ChanteQ Shoppe.
  4. Jadi follower Zone ChanteQ Collection.
  5. Buat satu (1) entry tentang Giveaway ni di blog anda.
  6. Tinggalkan link penyertaan uollss kat entry ini yer..
  7. Letakkan pic ChanteQ's Giveaway di sidebar blog uolssss dan link kan ke entry ini.
  8. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15/02/2011
  9. Pemenang akan diumumkan pada 17/02/2011
  10. Keputusan adalah muktamad.