CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, February 8, 2011

hahahahah heheheh huhuhuhu

as salam semua...

latest, my gadis dah ada blog...
yiehaaaaaaaaaa......tu personal blog dia....
before ni dia ada blog utk biz baju dia..now utk talent dia..

FYI, she's a freelance model....
so sape yg nk amik dia jd model utk event korang....
boleh tnya dia mcm ne byran semua ok...

nak tgk aksi panas dia....
hahahah, cepat je tau bila sebut aksi panas..weeee

jom2..ikut aku singgah UMAH dia ni

meh kita tonton antara pitcha2 dia ni..
maaf ye cha..di amik tnpa kebenaran..hehehe




chacha....i bawak pelawat ni...siap2 la dgn kuih2 yek...

3 comments:

nadia said...

dah click your heartbeat darl! ;)

nisa afandi said...

shida mydara!!! tq so much for the link riview!! luv ya!! dtg Shah Alam cha blanje ye.. hehehe!!
Btw, sehari dua ni agak bz dgn kerja coz me doin' sales & marketing now. Balik dah flat giler.. sms pun lupa nak bls. sowieeeeeeee...............
:-(

nisa afandi said...

Shida mydara!!! tq so much for the link review. u're forgiven =D for STOLEN my pics!! hehehe...
btw, sorry bcoz not replyg ur sms aritu 'coz now me doin' sales & marketing work n balik tu dah flattt gilerrr n lupe nak bls sms sume. nasebla..huhuhu.. SOWIEEEEE............
n thanks again mydara!! luv ya!! muahhh!!!