CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Wednesday, February 23, 2011

menarik nafas dgn lebih lancar

assalammualaikum semua...

alhamdulillah..akhirnya.....finally....lastly aku pnya streamyx n phone umah dah kembali mcm biasa after 10 hRI YG MENYEKSAKAN...

tgh hari td line dah kembali pulih...
nasib masa aku call TM, aku x kuarkan ayat2 yg mcm malapetaka...
coz mulut aku ni mmg mulut terlebih minyak pelincir derrrr......terlepas jek..huhuhu...

pasal ape aku x marah???

1. bila fikir balik..bkn salah TM pun, tapi pencuri yg bangang..

2. org TM dah penah tgk muka aku, coz aku g office dorang buat report kerosakan, and if aku marah ofkos dia akn knl aku..dah la jarak office TM dgn umah aku sekangkang semut jek... xke malu kalu bertembung kat mana2... mesti beliau akn berkata "ni la pemuan yg mulut mcm tutttttttttt tu...ish3 harap muka je cun..(hahahaha...geli aku kata diri sendiri cun...wekkkk)."

3.most of the workers kt TM area umah aku tu kenal dgn bapak aku...so xkan la aku nk jatuhkan maruah bapak aku kan dgn maki2...sape yg malu nati? appak aku gak..

so in the conclusion, aku lega aku x marah2 memkhinzir buta..hehehe



sekarang...aku beronline dgn jayanya...
no need g bangunan UMNO lagi utk gna wifi lagik...hiphiphiphoreyyyyyyyyyyyyy
aku bkn pe..segan wei...ramai sgt budak laki kat ctu...ensem3 lak tu..hak3...risau lak kot2 aku ngorat dorang...

b4 aku ngorat dorang...baik aku blah dulu...
baik lah korang babaiiiii...nk serve tenet dgn gembira ni...lalalala

0 comments: