CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, February 6, 2011

sweet la dia ni...

assalammualaikum semua....

aku dah follow dia ni dh lame la..dlm 2 3 bulan kottttt...xpasti tibe2...
ape yg aku perasan kan..evebthough dia ni tak follow kita balik kan(dimana ada kaedah i follow, u MUST follow me back.....kan.....)tapi dia ni kan setiap kali kita anta comment kat dia..mesti dia akn reply...

untuk person macam dia yg sgt3 BUSY memanjang...utk dia balas tu kira agak friendly commentar la..hehehe...
aku rasa org lain x da nk balas2 kot...walaupun lewat dia still akn balas

eh...cuba korang pi kat SINI.....

kelakar gak dia ni..nampak je garang..tapi baik u olz...

daaaa


2 comments:

farasakura said...

yeah...fara nak terjahh

ShidaGhazali said...

fara: sila la terjah...
hehehe