CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, February 3, 2011

tolong la wei...

assalammualaikum semua...

minta maaf la yer..hari ni aku sakit kepala..memikirkan masalah yg macam @#%$$....
ok..aku mmg sgt2 nk marah time ni..mcm hell je bila org buat aku mcm ni...
kalau la aku ada mercun sekotak..aku bedil je tempat tu...
alahai kecik je aku nmpk tempat tu..biar hangus dgn org tu sekali...

mcm mane dia bakar hati aku ni..macam tu gak aku nk dia terbakar....
tu pun aku x puas hati lagi tu....
tapi aku isti'far.....
ingat Allah...... ingat undang2...kalau aku bersalah..x pasal2 aku merasa katil penjara tu kan.....

sekarang ni aku mampu bermaki makian je la dlm hati...
xpe kan maki dlm hati..boleh la kan...

aku rase patut pun aku maki pasal banyak bnda yg aku CANCEL pasal dia ni..
pasal dia gak..aku rugi byk bnda...pasal dia gak aku jadi separuh mati..
pasal dia gak aku jadi migrain hari ni...

eh korang dah pening ke...
ape "dia" tu.. "dia" tu adalah manusia yg janjikan harapan palsu kat aku..
aku tggu isnin depan..kalau masih ada rezeki aku...
aku betulkan post ni sambil forgive dia n ask dia to porgiv me..huhu

4 comments:

maiza said...

noc!noc!
assalamualaikum
pergh shida rindu giler nak bca blog ko
bussy ler...
so cane skrang?

ShidaGhazali said...

mai: cane la sayang ....
nothing gonna change my love for u...
hahahah

alice said...

sabar yea..jom join cntest nih.. i da tag u
http://alicebaby89.blogspot.com/2011/02/saya-sayang-kawan2-saya.html

ShidaGhazali said...

alice; thx dear....