CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, March 7, 2011

deactivate sudahhh

assalammualaikum semua..

heheheh, aku dah deactivate akaun FB aku...
saja je nk deactivate utk menunaikan janji aku utk deactivate FB aku...
tak la org duk kata aku ni cakap je lebey utk deactivate, tp x buat punnnn....

now aku dh kotakan janji aku...haahaha....
pelik kan aku ni...ngada2...
waswas gak tadi ms nk deactivate, coz takut terrrrrrrrrrrrrrrrrrdelete trus...
alhamdulillah, still blh bka lagi...heheheh...

to my close fmly n frenz.....
dun wory bebeh... aku akn bka balik tu..
mane blh deactivate lame2...jap g aku lak sawan bila xleh ber FB...
acu terai test je tuh...nati aku activ balik yo....
silap2 mlm karang activ..hoho...iman x kuat lol....

harus kt sinung tmpt aku ngumpat2 n jejak kasih dgn mber2 aku..huhuhu....
xdok fb.... mmg mati akal aku sat g....
sah2...mak tertinggal keteapi dgn gosip2 panazzzz...

ape2 pun... blog ni akn ttp jadi second medium utk aku berpungpang pungpang....
so...dgn motif..baca lah blog aku...hahaha...

bubaiiiii

0 comments: