CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, March 28, 2011

OdahOne Giveaway | Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya

assalammualaikum....

mood ber GA kembali....
moh le kita nengok ye



tukang sponsor hadiah nye dari cik ODAH kita....
towkay ke butik OdahOneBizz ....
ok..mari2 rapat2 kita tgk syarat GA ni..



Syarat-Syarat Penyertaan GA :

1. Warganegara Malaysia yang mempunyai blog
eh kita true malaysian tau...meh nengok IC kita..hehe

2. Menjadi follower bagi blog Odah + One = OdahOne
dah, kita dh jadi pun..heheheh

3. Buat satu entry berkenaan GA ini yang bertajuk;
"OdahOne Giveaway | Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya"
ni pun on processing.... sat g kita publish naaaa...

*Sila letakkan banner di atas di dalam entry tersebut & linkkan ke entry ini
tu haaa, atas tu je kita tempek..sape x nmpak tu...hmm, mmg kna cr kanta pembesar..hohoho

4. Tag 2 orang blogger untuk JOIN GA 

5. Sila tinggalkan URL entry yang anda buat pada kotak komen di bawah entri ini dengan format seperti  berikut ;
Nama : OdahOne
URL Entry : http://odahone.blogspot.com/2011/03/odahone-giveaway-bersamamu-hidup-ini.html
ok pas publish, kita berdesup secara berjemaah ke sana...

Tarikh Tutup :
30 April 2011

Peserta yang bertuah akan diumumkan dalam tempoh seminggu selepas TARIKH TUTUP penyertaan

dah ada GA, mst ada hadiah kan??? ni ha hadiah dia...aku dh terpana...nak nak nakkkkkkk

Hadiah-Hadiah :

1. Hadiah UTAMA (dipilih berdasarkan cabutan oleh OdahOne)
*satu pemenang sahaja dengan 3 hadiah menarik


 
Handbag Stylish (KLIK image untuk ZOOM IN)
+
 
Kerongsang Jurai Elegant + KJ 102 R (KLIK image ? untuk melihat hadiah)


2. Hadiah SAGUHATI (dipilih berdasarkan cabutan oleh OdahOne)
*2 orang pemenang


Hadiah Saguhati Pertama (Set Kerongsang@Brooch)

Hadiah Saguhati Kedua (Set Kerongsang@Brooch)

Setiap hadiah adalah tajaan dari OdahOneBizz

Marilah sertai GA ini beramai-ramai...Senang, Mudah & pantas...
"Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya..."


1 comments:

Odah + One = OdahOne said...

Hi! OdahOne dtg tgk entry ni...thanx 4 join...everything ok...LULUS...mngkin anda adalah pemenangnya??? Gud Luck!!
sbg ganjaran JOIN GA, OdahOne klik HB n iklan nuff kat sini smbil fllow ur blog...Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya...Yeah!!!