CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, March 26, 2011

ranapnye sebuah impian..

assalammualaikum semua...

ecehh..tajuk xnak kalah kan...cite yg aku nk smpaikan ni best..tapi ending sad story ko..huhuhu, sadiss okeh..

hari ni aku lantik jd mini superwomen..coz dlm 2jam aku siapakan 2 hidangan, nasi ayam, n custard teacake...
ok aku  tau, x terer pun, tp bg beginner mcm aku ni...kecah gak la nk siapkan semua tu..hahah

dah tu ape yg ranapnye impian ko cik senah???


ni haaaaa....ko tgk sdrik.... kek aku ranap dek kecerdikan aku sendirik... konon2 pas kuar dr oven nk sejuk kan la, then bajet dh suam , nk alih dlm pinggan tu ha..sekali aku sengal, dh siap letak dlm pinggan, nk terbalik kan lagik ke side yg cantik skit view tu...sekali ko...aku lupa yg kek tu panas lagik..mst la ala2 x kukuh lagik strukrut kek tu...berdebab jatusssss...ohhhhhhh nooooooooooo

nasib ada rasa lagi kek tu wei..kalu tak , nangis triple kali..huhu..
eh ada ke yg nk resepi?? sat lagi yek.. aku wat next entry....

tunggu....


0 comments: