CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, March 28, 2011

Random GiveAway Polo Wallet by darkbatman

assalammualaikum semua...

kita join lak GA from kelawar hitam ni..hehehe..
from darkbatman la...
beliau ni telah menerapkan ciri2 kemurnian dlm hati beliau dgn pi cari wallet polo yg ori utk kasi ke bloggers as a present...awwww ORI ko, sape xnak... nak beli sendirik??? hmm.. tunggu aku dpt gaji dr bos aku yg xthu sape tu..heheh...

dengan ini, di harapkan doa dr kalian agar aku menang la GA ni..heheh
motip utama ni la... di samping nk kenyit2 ke batman kita ni, agar kasi jek aku wallet tu...
hahahah, sila jauhkan diri anda kalau nk muntah, sat g kna lappy tu..hehe...




1. Buat entri dengan copy tajuk entri kat atas tu ‘’Random GiveAway Polo Wallet by darkbatman’’.

2. Sertakan Gambar Wallet Polo sekali. Kehkehkeh!

3. Tag 3 orang rakan untuk join contest ini (sapa – sapa pun boleh tapi mestilah blogger )

4. Tinggalkan link entri kat bawah ruangan komen supaya senang saya nak jejak entri anda semua. Kehkehkeh!

hoyyeh... aku mau tag sama itu..



linazlina
mamazakwan
shaizhar



baik, kawan2... sila masuk ....hehehe

SINI tau.....

2 comments:

darkbatman said...

dtg sini.kehkehkeh.. salam kenal dr batman.

puteraduyong said...

best gak tu...dompet free... :)