CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Saturday, April 30, 2011

6th Anniversary GA @ kakyong.com


Assalammualaikum..saya join lagi GA dr Kak Yong....


syarat nya :
  • Terbuka untuk semua yang ade blog & beralamat di Malaysia
saya warganegar malaysia...n  tak berniat nk berhijrah ke obersea lagik..so LAYAK..heheh

ni pun dah...dua2 sdh ku polo2...

  • Buat simple n3 tentang GA ini, tampal banner dalam n3, tajuk macam tajuk n3 ni la & tinggalkan link di kotak komen
on the way, tgh proses..heheh

  • tag 1 orang kawan dan pastikan kawan anda tahu, kalo lebih pun okay..
mcm bese, nk tag Lynn, and SEMUA pembaca yg dah TERRRRRbaca entry ni..hehehe

  • sila jawab soalan cepu emas.. bilakah tarikh nikah kakyong (ibu 3A).. boleh la selongkar di blog INI,hint : sila semak n3 2 tahun lalu Winking smile
tarikh nikah: 30 April 2005, di usia 33tahun

  • checklist untuk  kotak komen – link n3, referral & tarikh nikah .

nota penting :
Buat kawan-kawan yang pernah tolong LIKE di FB untuk contest aksi makan Yanmieonline & Raihana Kurung GA >>>
  • kome akan dapat 1 tiket (peluang cabutan) tanpa perlu buat n3.. jika kome buat n3, kome dapat 1 lagi tiket.. dan
  • jika kome pernah LIKE 2-2 yang disebut tu.. kome dapat 2 tiket.. kalo kome buat n3, kome dapat 1 lagi.. maka 3 tiket… Winking smile Thumbs up
  • yang tak pernah tolong LIKE tu.. kome dapat 1 tiket jer la yer,…

Pemenang terbahagi kepada kategori :
  • Referral tertinggi/terbanyak/terhebat/terglamer… Smile with tongue out
  • 4 cabutan untuk kome yang beri jawapan betul
  • 5 cabutan umum
so guys...ape lagi..jom kita masuk.....

1 comments:

kakyong said...

kakyong dtg semak.. terima kasih join & gud luck ya..