CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, April 25, 2011

akhirnya , 100 milikmu...

Assalammualikum semua....

akhirnya setelah 1 tahun dan 7bulan..blog ni baru cukup 100 followers..
lol, baru 100? bajet dh 3 4 ratus..nk wat cmne dek non..mak x pemos amos,..dpt 100 ni pun dh cukup nasib baik..


CIK HANI adalah follower yg ke 100..tapi kan cik hani, kita cuba trace blog address awk utk di follow balik, tp xda lak... kalau awk baca ni..nati awk comment or tinggal je address kt link yg bahagian atas sekali tu..
trma kasih semua followers..


sayang lak aku x keje, kalau aku keje, harus aku buat GA or contest, kasi la kan hadiah walaupun murah2 janji ikhlas..tapi tu la aku xkeje, so fulus pun x mo dekat dgn aku...huhu..


tapi insyaAllah if aku ada keje n rezeki lebih aku buat GA ..
asyik join org punya jek, aku pun nk gak buat satu kan..

ape2 pun, trma kaseh semua...

2 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah...moga teruskan berblogging dgn menyebarkan berita dan info terkini untuk kami

ShidaGhazali said...

LM: trma kasih kak.. insyaAllah hanya brta benar je dr blog ni..hehehe