CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, April 21, 2011

apam polka dot

Assalammualaikum semua..

mane2 je aku bka blog or fb..sibuk jek memasing duk canang pasal apam polka dot...
naik meluat aku pasal aku x terbuat2 lagik...hehehe..



gambar2 telah di cedok dan tlh di agreementkan oleh mr google

aku bkn pe u olzzaku ni ada bad habit skit..
fobia kuih x jadi tu sgt menghantui aku..takut benor sat g apam tu x naik..leper jahh..
kang sat g apam tu ngajuk dgn aku..smpai ke sudah, tidak la aku mengepam lagik..
(lain mcm je muka korang bila aku sebut mengepam..fikir lain la itewwww..uisshhh x baik tauuu)

tp tgk dr resei tu, mcm xda mslah sgt..cma aku nmpk kesukaran part nk mengedot tu..mcm terabu8r je kalu aku buat nati

berjaya kah shida mengharungi dugaan mengedot itew..nanti kan part setrusnya sekiranya beliau rajin..daaaa

1 comments:

Natasha Farina Arifin said...

Hi saja blogwalking.
Saye follow u! nice belog & very-very much nice entry!