CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Friday, May 20, 2011

ehem3...need ur vote..

ENTRY NI KENA PAKSA RELA DUK SINI SAMAPI 20 MAY 2011


Assalammualaikum..

aku saje try nasib jek ni...
aku nk mintak tolong korang boleh.....hehehe
boleh x tlg vote ank sdra aku dlm page INI...


memula korang kna like la dulu page ni... My Baby Store..
then baru leh vote ank sdra aku ni..

if u think he's cute...so xyah tggu2 lagik..kasi like terus ini pitcha...heheh

tolong ye kengkawan..mashehhhh

2 comments:

Ummi said...

Assalam Shida...re: ayam panggang tu..kalau nak bakar, guna jek api bawah dulu...Tp setengah jam pertama tu boleh balikkan ayam dan bakar lagi...Kemudian lebih kurang 30 minit terakhir lak, bakar api atas bawah..insyaAllah ayam masak elok dah tu nnt..

ShidaGhazali said...

wslam..

oh mcm tu..br sy thu...
trma kasih ye kak ummi