CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Friday, April 15, 2011

kembalinya aku ke sini...

Assalammualaikum semua...

ya Allah, berhabuk!!!. ok i know2, almost 2 weeks kan i x bersiaran kt cni... lgpun xda sape yg heran pun if i xbersiaran, lain la kalu bloggers pemes amos yg lain ye dok???hehehe..

byk cite yg aku nk cite tp aku x dpt nk cite since....... aku dah luper...hehehe...
short term memory lost betuii naaa... wat to do... time aku ada cite, n semangat kobar2 mcm api kt kerteh nu...tenet lak xdok... terpaksa la aku share sorang2..sob3....

ni pun aku br je dpt modem baru since modem lama kna panah dek petir...awww, x sempat aku nk cabut kabel kt modem dh slmt kna petir....then mslh dtg lagik dgn charger latop aku wayar dia putussss...oh seme nye duit...

last2 aku suh mber aku pi beli charger yg compatible punyer, seme brand laptop blh masuk, just tukar kepala charger dia jek... melayang lagi duit aku..eh duit mak aku, since aku x keje n pinjam la duit mak aku...oh sedih nya....

tp xpe.... setiap dugaan yg datang akn datang keceriaan yg tak di sangka2 kan?? aku x sbr nk tggu yg keceriaan tu...

k la yek...lama x naip, rase sembab la otak ni nk mikir ayat..
kang ada lak readers yg kata entry aku ni extra mengarut2, dh la merapu, pastu memutar2 lagi kan ......
daaaaaaaaaa

0 comments: