CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, May 15, 2011

permintaan lagi...

ENTRY INI TELAH MENDAPAT MANDAT SAYA UNTUK BERADA DISINI SAMPAI 15 MAY 2011...HEHEHE

assalammualaikum semua..

nk mintak tolong lagi ni..nk mintak korang vote anak akak aku lak..tapi kali ni yg lain lak...

step

1. mula2 masuk kat page LovelyOne Shop Centre Page, and LIKE la page tu

2. pastu korang pegi kat sini lak, ada dua tau gambar yg nk kna vote, tp kalu nk vote satu pun ok dah..ehehe
 THEN LIKE LA PIC NI OK.. THANKS

gambar SATU


NI GAMBAR NO. 110

gambar DUA


NI GAMBAR NO. 111

hehehe, if korang pun ada masuk, bgth aku ok...nanti aku tlg vote kan sekali..

thanks u olz...

0 comments: