CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Friday, April 22, 2011

sentiasa berada di mana2

assalammualaikum semua..

waras?? wes mangan?? aku thu ni jek, nk jawab balik, xthu..hehe..
eh ape kene entry ni dgn ckp jawo?? xda kna ngena pun, sj gatal nk skipang jawo...

tadi sambil aku masak dgn mak aku kan(eleh nk canang la tu dia masak, dgn harapan laki masuk minang..heheh), pastu mak aku ckp , ada ustaz ni ckp if ada kucing yg kaler hitam, beter cek adkah ianya jelmaan jin atau pun bkn... mcm ne nk cek? ni mak aku cite based ustaz tu ckp..if salah...aku mintak maap..
caranya mcm ni...

kucing ni kan, kalu ko duk belai dia terutama kt dagu or leher dia tu, mesti dia lentok je kan..pastu mcm emmmm, emm... gimme2 more..upsss, ni kucing yg wat..jgn nk membluekan entry ini..hehe...
ok back to da topic, pastu ko tgk mata kucing tu, either mata kucing tu mata dia tepat terus ke mata ko tanpa berkelip2, atau dia ada kelip2 gak tanda layan je tgn ko tu..if...

mata kucing tu x berkelip2, means duk renung je ko..better pi buang je la kucing tu, coz ianya adalah jelmaan jin semata mata... tp matanya duk kelip2 kenyit2 kt ko..maka terus la bela,....

maka aku pun bereksperimen la dgn kucing kt umah aku ni, which is ktrg x bela pun, tp since mak dia beranak kan dia kt blkg umah ktrg, bermastautin la dia kt umah ktrg, but xda nk bg masuk umah yek..main kt luar sdh...

 ye nama dia si hitam yg ngada2 feeling kucing 4juta harga dia.. 1st trial... mata tepat ke arah aku..aku dah stat nerbes , kot3 la duk bela jin lame ni..

ok, mata dh start kuyu2, mau tido...kelip2 sdh...dah naik stim ko gamaknye .... maka blh di umumkan kucing ni real CAT..heheh, lega makkkkk

tapi yg aku nk marah ni....ada ke patut kucing ni derhaka kt aku..dh aku belai2, dia GIGIT aku mcm tgh makan peha dinasour gamaknya...gigit aku pnya tangan sungguh hati...dah berbirat2 n berlubang kna gigi dia..


 ni lagi clear..tgk la sdrik..harus aku kuarkan jampi serapah aku time tu jugak..kepala beliau yg selame ni aku tepuk slow2, aku kasi smackdown terus..huhuhu, ok ni tipu, xda la kuat tp ckp la kasi puas hati nk bgth sakit la woittt..gtu..hehe

kurang harga hantaran aku, ko la kucing..ganti balikkkk

0 comments: