CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Wednesday, April 27, 2011

terbaik dr ladang

Assalammualaikum semua

korang suka main games x? kalu aku, korang jgn di tanya la..mmg KAKI GAMES..lagi2 kalau yg hidden games punya..wah boleh tangkap leleh ngadap ke hidden games tu tau..sanggup x makan n minum..berhenti pun bila nk tunaikan yg wajib...tanggujawab ke yg Maha Esa still kna buat ye sayang..even ko busy camne pun...WAJIB ok..huhu...tetibe bersyarah lak haku ni kan...

aku ada jmpa satu website ni, asal nye BFF aku jmpa, then aku nk ngaku gak yg jmpa dulu..hahaha...
if korang nk download games, tp nk yg full version punya, website ni mmg the best...game spun banyak...ko nk games ape??? seme ada... yg lucah je xde..yg tu lain website la yek..hehehe..

membebel pjg lak aku ni, nah korang g kat website MYPLAYCITY ....
then cr la games ape yg korg nak... InsyaAllah seme ada..

dah...aku nk layan games yg br di download...daaa

0 comments: