CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Tuesday, April 26, 2011

this is what we call LIFE

Assalammualikum semua..

tak tido lagi ke?? meh la nengok entry aku ni dulu sblm korang masuk alam mimpi tu..biar la mimpi ape yg aku nk tunjuk ni dulu..hehehe

kita kasi versi black and white dulu


ni la yg aku makan tadi as my dinner..diet la katakan..saje kasi versi kelabu asap dulu..., kita tgk yg kalerpul lak yekk..jeng jeng jeng

 hoyyehhhhh, ni la dinner aku td.. konon2 bajet nk kurus, x makan nasi malam2..mkn yg lite2 jek..padahal menu tu mcm berat gak..asal xda nasi...tutup mata... ermm ada terliur x? hahaha, saje aku tayang time2 gni, pasal nk korang gemuk pi selongkar dlm esbok masing2...hahahah....ye aku tahu aku keji...hahhaa


aku sebenarnya lapar ni..stkt mkm mknan mcm ni, mcm ne nk kenyangkan compared to nasik..tp kurus pnya pasal..sanggup tahan...sat g tido, kmpom x lapar ni..huhu..

eh lupe lak nk canang....aku makan kentang goreng, kentang yg direbus n telur goreng...hmmm still tinggi kalori kan..gasak la, jnji bkn nasik..hehhe...

yg knl aku in personally mst ckp, badan dh kurus nk kurus lagik?
u olz..dtg jmpa i live, mst korang tarik balik ape yg korang ckp, aku dh gems ok..spare tyre menyemak everywhere...

kenot2, kna jg badan...nk gna lama maaaaaaaaa....
kang sat g dh membollattt, nangis x gna...

hehehehe...daaaaaaa
(eh tetibe je bye..nmpk sgt xtau nk ending gane kan..hahahaha)


0 comments: