CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Monday, April 18, 2011

Mahal kita

assalammualaikum semua..

aku malas nk pecah sel2 membrum otak aku utk fikir ayat2 yg menyengalkan korang..so kita stret to da point...
korang tgk x cite marimar, yg tgh berkeudara kt tv3???
aku mula2 aku tgk, then stop jap..pastu stat tgk scra serius bila dia tkr watak from marimar ke bella...
uii syiok cite ni..saspen betul aku...nak2 lagi dgn hero n heroin yg ensem...

marian rivera n dingdong  dantes.. dgr nama hero ni terus aku terbayang DORA n bunyi bell...hahaha..nama betul dia pnya la pjg..x kuasa aku nk naip pjg2...cr la sdrik k...

la ni aku duk gila ke lagu Mahal Kita by Maricris Garcia...best wei..tangkap leleh aku dgr... dgr la smpai aku muak nati...

awas!!!! budak2 xleh tgk video ni, aku n yg ckp umur jek lepas tgk video ni...hehehe
(amboi bunyi mcm lucah je kan...hahaha, xda la, sikittttttt jek)




 uishhh, bapak ensem mamat ni, dpt buat laki ni, x bagi aku ko kuar cr rezeki... biar aku jek cr rzki..kna kebas maaaa........ehhehee

cantik kan dia ni...kulit melepak...
 hasil serbuan aku ke google, dorang ni mmg couple... sila nangis sape yg ada impian tu nk berpacar dgn dorang ni..heheh


sangat sesuai...kahwin jemput i ok..


orang kata kalau muka dah cantik, or ensem, buat la pape pun tetap cantik n ensem..buktinya... see.... muka x semenggah pun marbeles lagi.. cube aku yg buat gtu???? harus ko histeria kt ctu gak kan???

tapi kan..... aku gatal..x sabar nk thu ending cite ni...
ate lmbt sgt... byk kuar watak baru..aku pun pi la tgk kt youtube, last epi dia gane...hehehe...
x sepraisss dah..tp x kisah la...jnji mak x ngigau nk thu ending...hehehe

oh ensem nye sergio santibanez... aku nk berangan dulu..daaaa

0 comments: