CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Sunday, May 1, 2011

hahahaha, sudah ku bilang

Assalammualaikum..

aku malas nk bertaip2 pasal royal wedding, pasal ramai dh yg duk wat entry asal ni..bnda sama je pun korang baca kan..heheheheh...

ape yg aku nk wat entry ni, pasal fesyen puteri2 yg pi sana..aku ingat aku yg x pandai dlm mengkritik fesyen, rupanya aku yg buta fesyen ni pun, ada instinct yg benarrr...hahhaa...
meh tgk gambor dulu bakpe aku kate gtu...lihatlah....



gambar di amik dgn bahagianya dr pokcik google


seriyusly like ****, aku xleh blah dgn topi puteri2 ni pakai..puteri eugenie n beatrice kalau x silap..
x sangka aku, taste puteri2 britain lagu ni..elok lagi taste aku..haha..
siyes wei, xhingin daku nk pakai topi gtu..memalukan..mcm apetah design tu...
lagi2 yg kaler brown ke ape tu...on nooooooo....

malu seyh.... aii, duit banyak pun, xleh nk pilih fesyen yg cantik2..huhu...

0 comments: