CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Wednesday, May 4, 2011

H.U.S.M.Y.N.A Giveaway

Assalammualaikum...
aku join lagi GA dr H.U.S.M.Y.N.A


Syarat2 GA ni ialah (Ada 5 Mesti) ~

1. Mesti ada blog.
2. Mesti menjadi follower blog ini.
3. Mesti buat entry tentang GA ini bertajuk 
"H.U.S.M.Y.N.A Giveaway"
4. Mesti copy & paste banner ini di dalam entry korang 
(pastikan banner tersebut dilinkkan terus ke GA ini).
5. Mesti tinggalkan link entry korang di ruangan komen entry ini supaya senang nak skodeng.

tarikh tutup dia sampai 31 mei ni..cepat2...ada byk masa lagi nihh...nk tau x hadiah dia ape?meh2...aku dh tlg korang, 


Hadiahnya...


Tudung Pearl Haya Saiz SP2M


Tudung Pearl Haya Saiz SP2M

so ape lagi..klik la banner yg kat atas tu ok... kalau x leh..internet degil gak..sila KLIK 
so, good luck korang..good luck utk aku gak..hehehehe


2 comments:

H.U.S.M.Y.N.A said...

thanks join...good luck

ShidaGhazali said...

welkam... hope ada luck..hehee