CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

duit2...

Thursday, May 26, 2011

suratan atau hint...

Assalammualaikum...

aku kan..bila tido mesti akan mimpi(macam la org lain x mimpi gak... )..
mimpi lak tu mcm2 story la kan...
yg hantu, yg romantis, yg sedih smpi menangis2..pun ada..
sedar2 je bgn tido..air mata meleleh2..hampehh...terlalu mendalami mimpi kekdahnya...

tapi kan, aku ni samada jenis short term memory lost atau ape2 aje la kan...pas aku bangun dr mimpi tu, bila aku nk ingat balik ape yg aku mimpi tu mst jarang2 sgt la dpt ingat balik..sokmo je lupa jalan cerita dia..
tapi kan..ishk banyak lak dia punya tapi ni..bace je la dgn sabar.., ape yg aku heran kan ni..if aku mimpi aku bersama suami@ bf @atau bakal peneman hidupku, mst aku akn lupa muka dia mcm ne bila bangun, dlm mimpi pun x nmpak..yg aku blh ingat dia tinggi, n x kurus n x gemuk..sedang2 jek.....then dlm mimpi gak, aku akn free hair eventhough aku ni seorang yg memakai tudung...

ape alamat mimpi ni lak kali ni???aishhh ko ni shida..mimpi mainan tido je la tu..dah2 pi tidur..

0 comments: